1.

بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایه هایPseudomonas syringae pv. syringae عامل شانکر باکتریایی بادام در استان خراسان رضوی با استفاده از BOX-PCR

صفحه 1-14
حمیده احسنی؛ سعید نصرالله نژاد؛ حشمت ا... رحیمیان؛ اسفندیار ظهور؛ میثم تقی نسب

2.

استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD در تفکیک ارقام مقاوم و حساس گندم نسبت به بیماری لکه برگی سپتوریایی گندم

صفحه 15-22
محمدرضا اصلاحی

3.

اثر باکتری ایستایی و باکتری کشی برگ گیاه صبر زرد بر Erwinia amylovora و Xanthomonas arboricola pv. juglandis

صفحه 23-36
رضا رضائی؛ سلیمان جمشیدی؛ ابوالقاسم قاسمی

4.

بازدارندگی عصاره‌ی گل کبر ( (Capparidaceae Capparis spinosa و برگ انجیر Ficus carica (Moraceae) بر نماتد Meloidogyne incognita، در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 37-46
قادر کیانی؛ محمد عبدالهی

5.

اثر ضد قارچی عصاره‌های گیاهی بر قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی توتون

صفحه 47-62
سید افشین سجادی؛ هدی عاصمی

6.

بررسی تاثیرقارچ Monosporascus cannonballus روی شاخصه های رشدی بوته های طالبی و خربزه

صفحه 63-73
ودیعه چراغعلی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب