1.

مقایسه خصوصیات ژنوتیپی سویه های Pseudomonas syringae pv. syringae از میزبان های مختلف با استفاده از rep-PCR

صفحه 1-16
گیلدا نجفی پور؛ سید محسن تقوی

2.

بررسی اثرات تاریخ و فاصله کشت روی واکنش جمعیت بهبود یافته پیاز بهبهان نسبت به قارچ Peronospora destructor عامل بیماری سفیدک دروغی

صفحه 17-24
عبدالستار دارابی؛ محمدرضا اصلاحی

3.

اثر ضدباکتریایی اسانس گل و عصارۀ اندام های گیاهی سرخارگل بر باکتری Pectobacterium caratovorum subsp. caratovorum در شرایط آزمایشگاه

صفحه 25-34
سودابه اندرگانی؛ سلیمان جمشیدی؛ مهدی اورعی

4.

ارزیابی نشانگر مولکولی SU20 در تفکیک ژنوتیپ های حساس و مقاوم ایرانی لوبیا نسبت به قارچ Fusarium oxysporum f.sp. phaseoli عامل پژمردگی (زردی) فوزاریومی

صفحه 35-44
احسان حسنوند؛ سید حسین وفایی؛ حسین میرزایی

5.

دامنه میزبانی Phytophthora capsici عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گوجه در استان فارس

صفحه 45-54
ندا ثابت قدم؛ عبدالرحمان فصیحیانی؛ عباس شرزه ای

6.

توانائی تولید افلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 در تعدادی از گونه های قارچ آسپرژیلوس به روش کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا (HPLC)

صفحه 55-70
فاطمه اصغرنژاد؛ صفرعلی مهدیان؛ بهنام امیری بشلی؛ سید سامان سید جعفر نظری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب