نخعی, فاطمه. (1395). بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 4(1), 31-42.
فاطمه نخعی. "بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی". دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 4, 1, 1395, 31-42.
نخعی, فاطمه. (1395). 'بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی', دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 4(1), pp. 31-42.
نخعی, فاطمه. بازدارندگی اسانس و عصاره اتانولی پونه‌آبی (Mentha aquatica) بر چند گونه قارچ بیماری‌زای گیاهی در شرایط آزمایشگاهی. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 1395; 4(1): 31-42.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب