سجادی, سید افشین, مختاری, محمدعلی, ابراهیمی, عبدالقیوم. (1396). اثر عصاره‌های نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر قارچ عامل بیماری پوسیدگی یقه توتون. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 5(2), 55-68.
سید افشین سجادی; محمدعلی مختاری; عبدالقیوم ابراهیمی. "اثر عصاره‌های نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر قارچ عامل بیماری پوسیدگی یقه توتون". دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 5, 2, 1396, 55-68.
سجادی, سید افشین, مختاری, محمدعلی, ابراهیمی, عبدالقیوم. (1396). 'اثر عصاره‌های نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر قارچ عامل بیماری پوسیدگی یقه توتون', دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 5(2), pp. 55-68.
سجادی, سید افشین, مختاری, محمدعلی, ابراهیمی, عبدالقیوم. اثر عصاره‌های نعناع گربه‌ای، توتون و آویشن کوهی بر قارچ عامل بیماری پوسیدگی یقه توتون. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 1396; 5(2): 55-68.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب