عطایی سلوط, کمال, محمدی, حمید. (1397). تعیین کشش تقاضای محصولات غذایی منتخب در استان مازندران با استفاده از الگوی سیستم معادلات تقاضای تقریباً ایده‌آل (AIDS) مطالعه موردی گوشت سفید، آبزیان و قرمز. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 10(39), 173-186.
کمال عطایی سلوط; حمید محمدی. "تعیین کشش تقاضای محصولات غذایی منتخب در استان مازندران با استفاده از الگوی سیستم معادلات تقاضای تقریباً ایده‌آل (AIDS) مطالعه موردی گوشت سفید، آبزیان و قرمز". دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 10, 39, 1397, 173-186.
عطایی سلوط, کمال, محمدی, حمید. (1397). 'تعیین کشش تقاضای محصولات غذایی منتخب در استان مازندران با استفاده از الگوی سیستم معادلات تقاضای تقریباً ایده‌آل (AIDS) مطالعه موردی گوشت سفید، آبزیان و قرمز', دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 10(39), pp. 173-186.
عطایی سلوط, کمال, محمدی, حمید. تعیین کشش تقاضای محصولات غذایی منتخب در استان مازندران با استفاده از الگوی سیستم معادلات تقاضای تقریباً ایده‌آل (AIDS) مطالعه موردی گوشت سفید، آبزیان و قرمز. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 1397; 10(39): 173-186.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب