آقاصفری, حنانه, کرباسی, علی رضا. (1400). مؤلفه‌های اثرگذار بر ترجیح مصرف‌کنندگان به گوشت مرغ با برچسب‌های پایداری (مطالعه موردی: شهر مشهد). دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 13(2), 197-216.
حنانه آقاصفری; علی رضا کرباسی. "مؤلفه‌های اثرگذار بر ترجیح مصرف‌کنندگان به گوشت مرغ با برچسب‌های پایداری (مطالعه موردی: شهر مشهد)". دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 13, 2, 1400, 197-216.
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علی رضا. (1400). 'مؤلفه‌های اثرگذار بر ترجیح مصرف‌کنندگان به گوشت مرغ با برچسب‌های پایداری (مطالعه موردی: شهر مشهد)', دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 13(2), pp. 197-216.
آقاصفری, حنانه, کرباسی, علی رضا. مؤلفه‌های اثرگذار بر ترجیح مصرف‌کنندگان به گوشت مرغ با برچسب‌های پایداری (مطالعه موردی: شهر مشهد). دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 1400; 13(2): 197-216.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب