مرشدی, سعیده, نونژاد, مسعود, ابراهیمی, مهرزاد, حقیقت, علی. (1401). ارزیابی مزیت نسبی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی با استفاده از روش هزینه فرصت منابع داخلی. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 14(3), 141-166. doi: 10.30495/jae.2022.26890.2218
سعیده مرشدی; مسعود نونژاد; مهرزاد ابراهیمی; علی حقیقت. "ارزیابی مزیت نسبی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی با استفاده از روش هزینه فرصت منابع داخلی". دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 14, 3, 1401, 141-166. doi: 10.30495/jae.2022.26890.2218
مرشدی, سعیده, نونژاد, مسعود, ابراهیمی, مهرزاد, حقیقت, علی. (1401). 'ارزیابی مزیت نسبی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی با استفاده از روش هزینه فرصت منابع داخلی', دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 14(3), pp. 141-166. doi: 10.30495/jae.2022.26890.2218
مرشدی, سعیده, نونژاد, مسعود, ابراهیمی, مهرزاد, حقیقت, علی. ارزیابی مزیت نسبی صادرات محصولات غذایی و آشامیدنی با استفاده از روش هزینه فرصت منابع داخلی. دوماهنامه علمی - پژوهشی رهیافتی نو در مدیریت آموزشی, 1401; 14(3): 141-166. doi: 10.30495/jae.2022.26890.2218


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب